Dolar 34,2788
Euro 37,0840
Altın 3.024,37
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Ofis Taşıma Nakliye Çözümleri

Ofis Taşıma Nakliye Çözümleri
2

Ofislerin taşınması işlemi de diğer ofis taşıma nakliye işlemleri gibi uzmanlık isteyen işler içerisinde yer alır. İş dünyası zaman kaybına tahammül edemez ve iş dünyası bu kategoride çözümü hızlı ve etkili nakliye çözümlerinde bulmaktadır. Şirketimiz zaman kaybetmeden ofis taşıma işlemini gerçekleştirmek için işin uzmanı elemanlarla yoluna devam etmektedir. Asansörlü araçlarımızla yüksek katlardaki ofisler için hızlı eşya taşıma çözümleri sunuyoruz.

Kurumsal Web Tasarım

Taşınmaya karar veren ofis ekibimiz tarafından yerinde incelenir. Ekibimiz yaptığı yerinde inceleme işlemi sonrasında özel ofis taşıma programı oluşturur. Oluşturulan program çerçevesinde ekibimiz sözleşmede belirtilen zaman zarfında eşyaları seri bir şekilde taşımaktadır.

Ofis Taşıma Ekspertiz

Ofisi yerinde inceleyen ekspertiz elemanlarımız ofisteki hassas cihazları ve mobilyaları incelemektedir. Özellikle fotokopi makinesi, bilgisayar, faks ve LCD tv gibi cihazlar tek tek incelenir ve özel bir paketleme programı oluşturulur. Bu hassas cihazların yanı sıra mobilyalar da incelenir ve taşıma işlemi esnasında çizilme meydana gelmemesi için ekibimiz özel paketleme seçeneği oluşturmaktadır.

Taşınacak eşyaların özel yöntemlerle paketlenmesi işleminde ekibimiz uzman ekiple yoluna devam etmektedir. Bazı cihazlar için sigortalama işlemi talep edilirse ekibimiz paketleme yapmadan önce bu cihazları taşıma süresi boyunca sigortalamaktadır. Ofis nakliye sigortalama işleminde firmanın güvence bedeli dikkate alınarak poliçe kesilmektedir.

Ofisin bulunduğu bina, sokak ve cadde ekibimiz tarafından incelenir ve asansörlü aracın rahatlıkla hareket edebileceği boşluk tespit edilir. Ayrıca asansörlü aracın yanına park edecek olan yük aracı da yine ekibimiz tarafından incelenir. Ofise bakan bir boşluğa park edilen asansörlü araç en uygun pencerenin hizasına park edilir. Asansörlü aracın rayları pencereye doğru uzatılır ve taşıma işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirilir.

Ofisin bulunduğu cadde ve sokaktaki elektrik telleri, ağaçlar ve dar geçiş noktaları ekibimiz tarafından incelenir ve bu dar yerler için gerekli önlemler alınır. Önlemlerin alınmasının ardından şirket elemanlarımız müşteri ile anlaşma yoluna gider. Müşterimizle fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz sözleşmeyi imzalar ve belirlenen tarihte taşıma işlemi başlar.

https://www.ofistasima.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.