Dolar 32,6593
Euro 35,0975
Altın 2.446,65
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 30°C
Açık
Afyon
30°C
Açık
Sal 33°C
Çar 30°C
Per 26°C
Cum 28°C

Uzun Tunik Ve Uzun Gömlek Modeli Nedir?

Uzun Tunik Ve Uzun Gömlek Modeli Nedir?
2

Uzun Tunik Ve Uzun Gömlek Modeli Nedir?

Kurumsal Web Tasarım

En şık giysiler arasında uzun tunik modelleri yer alıyor. Uzun tunikler yılın her mevsiminde giyilebiliyor. Yazlık ve Kışlık tunik modelleri yer alıyor. Bu giysi modelleri son derece şıktır. En geniş renk tonlarına sahiptir. Öte yandan uzun tunikler tercihe göre uzun kollu gömlek modelleriyle kombine edilebilir. Böylece kusursuz bir giyim tarzı elde edebilirsiniz. Uzun tunikler her beden ölçüleriyle kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Bu sayede beden ölçünüz fark etmeksizin en uygun ölçüden uzun tuniklerden satın alabilirsiniz.

2024 yılının yeni moda trendleri arasında uzun tunikler ve uzun gömlek türleri yer alıyor. Uzun gömlekler daha çok Kış aylarında giyilebiliyor. Uzun kollu olması sebebiyle soğuk hava etkisinden olumsuz yönde etkilenmemenizi sağlar. Böylece Kış mevsimini güvenle geçirmenizi sağlar. Uzun tunikler bir tür pardisö modelidir. Bu modeller klasik paltolardan ise oldukça farklıdır. Uzun tunikler çok daha estetikli ve modern bir görünüme sahiptir.

Uzun Gömlek Ve Tuniklerin Kullanım Alanları

Uzun gömleklerle uzun tuniklerin kullanım alanları ise oldukça geniştir. Bu giysi modellerini balolarınızda, düğün ve sünnet gibi organizasyonlarınız üzerinden güvenle tercih edebilirsiniz. Öte yandan uzun gömlek ve uzun tuniklerinizi işletme açılışlarında da tercih edebilirsiniz. Özetle her iki giysi modelini de kaliteli mağaza sitesinden satın alabilirsiniz. Uzun tunik ve uzun kol gömlek günlük kullanım için uygundur.